tiistai 21. lokakuuta 2014

Nyt puhuu Outi...

Nyt on pakko avautua tästä minulle uudesta asiasta; makkarasta. Eihän makkara nyt sinäällänsä mikään uusi asia ole, mutta aiemmin makkaran syöntini rajoittui suurin piirtein juhannuksen tietämille, jolloin nautiskelin sen vuoden ainoan pakollisen grillimakkaran tai kaksi. Siinä se. Se oli aiempi suhteeni makkaraan.

Pari vuotta sitten olin makkaran kanssa tekemisissä myös Berliinissä currywurstin takia. Siinäpä vasta herkku!

Näiden positiivisten kokemusten ja tyypillisten jauhoisten juhannusmakkaroiden vuoksi en ole osannut suhtautua makkaraan mitenkään sen kummemmin. Ei kai ihmiset nyt makkaroihin sen kummemmin suhtaudukaan, siellä varmaan ihmetellään. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut suhtautumaan makkaraan positiivisemmin ja arvostamaan sitä aivan eri tavalla. Tämän takia...

Kuvassa vasemmalta oikealle: tomaattinakki, cumberland-makkara, chilimakkara ja sipulimakkara.

Marketti tarjosi taas parastaan ja me nautimme nämä herkut perinteisesti suomalaisittain muusin ja ruskean kastikkeen kera.

BRILLIANT!

3 kommenttia:

  1. ...Vai vasemmalta oikealle..?? No aina mötkylöitä silti! Sipulimakkara vois olla hyvä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, onneks meijän blogilla on tarkat lukijat! Korjasin tämän säälittävän ala-aste virheen; vasen, oikea, kuka niistä tietää.. Oli herkkumötkylät!

      Poista
    2. Onneks äiskä oli tarkkana ku porkkana! :)

      Poista